yowei

Kryssögd

Publicerad 2007-10-31 13:16:23 i Vardag,

Det va länge sen jag sträckläste en blogg. Men idag gjorde jag de. Säkert bara för att jag egentligen inte har tid. Jag satte mej ner och läste therezz.blogg.se. Egentligen ingen märkvärdig blogg så. Men det är lite mysigt att läsa från början till slut. Men nu är jag helt kryssögd.

Jag har stött på den här sidan GratisBio några gånger, men aldrig orkat bli medlem, som den slöa personen jag är. Men idag tog jag tillfället i akt. Kan berätta lite mer sen, dock tror jag dom flesta redan vet vad det är. Bara jag som är, ja lat!

Så här har jag suttit och fördrivit tid på helt onödiga ting när jag egentligen borde städa, räkna matte och dela ut flyers för våran pjäs. Jag kanske ska ta tag i dagen, eller vad säger ni? Ladda min kamera ska jag göra också. Så jag kan ta lite kort =P


Ha de bra!

image343

Inköpslistan

Publicerad 2007-10-30 13:58:36 i Inköp,

- En till hatt
- Strumpor
- Svart kajalpenna
- Concealer
- Koffta
- Svarta tjocka strumpyxor
- Mus till datorn
- Skin handskar
- Ny matte bok

Gå eller inte gå

Publicerad 2007-10-30 09:35:02 i Vardag,

Sitter här och funderar över om jag ska gå på matten eller inte. Den börjar 10 så jag måste verkligen bestämma mej nu i så fall. Det är klart jag ska gå egentligen, hur långt är det dit liksom. Och det är bara bra för mej att göra saker. Så då har vi bestämt de. Då måste jag skynda mej. Gå ut med hundar, klä på mej och äta frukost.

Ha det bra!

Om

Min profilbild

Yowei

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela