yowei

Ord

Publicerad 2008-04-30 16:11:59 i Vardag,

Snart bär det av till teatern och ännu en föreställning. Känner mig inte särskilt sugen idag. Blir nog bättre när jag väl pallrat mig till bussen, just nu känner jag mig mer som en soffpotatis. Jag hoppas verkligen Titti, min guru, kommer och kollar, längtat så länge efter att träffa henne. Har köpt korv och korvbröd för vi ska grilla efter föreställningen. Hade tänkt göra nått mer avancerat, typ hamburgare, men jag insåg ganska snabbt att jag inte skulle orka. Idag fyller även allas våran Malou år. Har köpt fina blommor till henne. Fyra orangea, det betyder något, men just nu kommer jag inte ihåg vad det va. Något med vänskap och tacksam. Hoppas alla får en fin valborg. Hej!


P.S Jag är avensjuk på alla som har mösspåtagning idag. Jag vill ju ta studenten en gång till! D.SHårdansen kanske?
image586

Uppe med tuppen

Publicerad 2008-04-30 08:52:44 i Vardag,

Jag vaknade av mig själv för kanske en halvtimma sen. Helt stört. När jag gick upp såhär tidigt av mig själv? Kanske beror på att jag sov på dagen igår.
Idag är det valborg. Vad ska folk hitta på? Jag ska ha matte vid ett och sen är det föreställning klockan sju. Efter det är det eld på teatern. Och idag kommer min guru hem. Äntligen! Efter sex veckor i Afrika.
Ha en bra dag!

Om

Min profilbild

Yowei

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela