yowei

London är gigantiskt

Publicerad 2008-10-31 11:25:14 i Vardag,

Nu är det så fiffigt att Katta har internet och dator på sitt rum. Don som känner mig vet ju att jag inte kan hålla mig borta från sånt :P dessutom så duschar alla andra nu. Vi bor i en av dom rikaste delarna utanför London I ett jätte stort hur. Om jag säger så här, dom har sex toaletter! En i varje sovrum och en där nere. Jätte fint är det i alla fall. Barnen är jätte söta och jag tycker faktiskt mamman är helt okej än så länge även om Katta har ltie agg mot henne. Hon är hemmafru, så hon styr och ställer en del men stackarn. Tänk er Desperate housewifes. Och London är så jäkla stort. Vi har 3 linjer i Stockholms t-bana, här har dom 20. Det är så mkt människor. Det är lite svårt att fatta att man är i ett annat land ibland för det påminner så mkt om sverige och man förstår vad alla säger. Men det som är as najs är att ingen förstår oss, mohaha. Nemen igår va vi på en jätte söt restaurange i South Kensington och ät. Vi satt och pratade högt om både det ena och det andra, men det va ju ingen som förstog det. Jaja, nu ska jag ta och duscha. Ha det så bra där borta i pytte staden!

LONDON!

Publicerad 2008-10-29 12:55:03 i Vardag,

Imorgon åker vi!!! Åh det ska bli så kul. Vi tre igen för några dagar. Samtidigt är det typ krig på teatern känner jag. Men vi tar det när jag kommit hem. Nu ska jag bara ha så jäkla kul!!!


Första bilden på oss tillsammans!

08:00 inte min grej

Publicerad 2008-10-28 10:43:53 i Vardag,

Godmorgon. Idag är det bättre. Ska sätta på musik och börja fixa här snart. Då kanske man blir lite pepp. Jag försökte verkligen gå upp klockan åtta imorse men det gick inte. Jag är så dålig på att gå upp tidigt. Men jag gick i alla fall upp tidigare en vad jag brukar så lite bra är det ju. Förhoppningsvis kan jag somna lite tidigare ikväll. Blabla hejdå!


Har ett nytt hippiband. Kommer tas med till London ^^

Om

Min profilbild

Yowei

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela