yowei

Godmorgon godkväll

Publicerad 2009-07-31 14:02:01 i Vardag,

Jag har varit uppe sen halv sex imorse!!! Men jag sov bara tre timmar (gyllene tre timmars regeln för att inte va helt död). Sedan har jag åkt tåg neråt i sverige till Jönköping. Har hunnit äta lunch med en kär vän här nere och nu sitter jag hos min mormor. Sitter mest och grubblar över ett sms jag fick imorse! Jag har inte glömt hur det kändes när allt hände och jag tycker ju att vissa människor borde göra alla en tjänst och låta mig va. Det är synd att man inte kan få det som man vill alla gånger.

Hoppas ni får en bra dag!


Hultsfred såklart!

Nymodigheter

Publicerad 2009-07-30 16:08:42 i Vardag,

Sov dåligt inatt. Hostade så klart. Nu har jag suttit hela morgonen och kollat på massa lägenheter i Örebro. Någon som har nått tips på boende? Hör av dig! Finns ju lite olika sätt man kan bo på och jag försöker få med allt. Bättre å ha olika alternativ och tacka nej i så fall tycker jag. Kommer nog bli as bra det där.

Annars försöker jag bara ta vara på min lediga dag. Håller på att tvätta för fullt och ikväll ska jag hämta min jacka som jag glömde i igår. Imorgon åker jag till Jönköping tidigt på morgonen. Har bokat biljett som ska komma som ett sms. Sånna här nya saker känns lite små läskigt måste jag säga. Men det löser sig nog.

Ha en bra dag!

Massa saker

Publicerad 2009-07-30 00:06:47 i Vardag,

Jösses. Är ju aldrig hemma! Igår skulle jag åka hem efter jobbet. Men en jobbarkompis drog ihop ett litet häng hemma hos sig så jag hamnade där. Sen har jag sånt tur att jag har sovplats väldigt nära den här jobbarkompisen så jag vart kvar i dom trakterna tills jag skulle jobba idag. Men nu är jag hemma. Fast jag hade gärna gått ut om jag va frisk och pigg.

Jag håller på att kolla efter lägenhet i Örebro nu. Inte så lätt faktiskt. Jag vet ju inte hur jag vill bo. Och jag vill ju ha så billigt som möjligt. Gärna så jag kan ha hund också. Det löser sig säkert.

Nu har jag semester tills på tisdag nästa vecka. Eller säger man tills på måndag. Jag börjar i alla fall jobba på tisdagen. Ska åka till Jönköping på fredag och sen blir det Göteborg på lördag. Ska se U2 =D. Och vet ni vad, jag tror faktiskt jag fyller år på söndag!! Känns inte som det. Har inte tänkt på det alls eftersom U2 konserten ligger precis där så har det varit det man har tänkt på.

Ska lägga mig i soffan nu och bara ta de lugnt. Trotts att jag känner lite hur det kryper i kroppen. Godnatt!Hultsfred!!!

Om

Min profilbild

Yowei

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela