yowei

22:08 Update

Publicerad 2010-08-31 22:08:32 i Vardag,

Borde skriva något nu va? Har inte riktigt blogglussten just nu. Mycket annat eller nått :). Men jag sov lite är på förmiddagen. Vaknade dock av att minhund hade satt något i halsen som hon inte verkade få bort. Va till och med påväg till veterinären, men hon blev bättre så jag avvaktade lite och nu verkar de vara borta.

Sen har jag ju som sagt gjort massa roligheter på stan med nollorna på kvällen. Väldans roliga saker ;) saker vi kommer få poäng för. Jätte kul.

Har fått mina skolböcker idag också. Dom är inte så många den här gången, men för att väga upp det verkar det som om dom har slängt in en engelsk bok på över 700 sidor. Mycket najs! Ska bli jätte kul. Not!!

Så nu vet ni i alla fall lite om vad jag pysslat med idag ;)

10:25 Hängig

Publicerad 2010-08-31 10:27:43 i Vardag,

Va ganska seg igår så de blev inte så mkt mer skrivande här. Det gick bra i skolan, även om de va ganska tråkigt :p. Men jag skippade kvällsaktiviteten med nollorna eftersom jag kände en lite förkylning. Känns mkt bättre idag trotts att jag är trött! Kanske ska sova lite till :p för idag ska vi visa nollorna Örebro!!

09:44 Godmorgon

Publicerad 2010-08-30 09:45:04 i Vardag,

Tjena hejsan! Blev visst inget inlägg igår :p. Anledningen? Jag spelade The Sims varvat med TV. Inte så mkt mer än så. Pallrade mig iväg till affären också.

Idag händer det lite mer saker för idag börjar skolan på riktigt! Känns sådär. Hade gärna bara varit här och umgåtts och festat, men det går ju inte. Ska väl bli intressant att se vad vi ska göra de närmsta månaderna. Ikväll blir de Pubrunda med nollorna.

Om

Min profilbild

Yowei

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela