yowei

08:39 Påväg hem!

Publicerad 2010-06-30 08:39:34 i Vardag,

Sådär då va man påväg hem till sin kära hemstad egentligen. Det är verkligen där jag hör hemma. Jag är alltid bara på besök i alla andra städer jag är i. Även Örebro trotts att det blir ett väldigt långt besök. En Stockholmare i en småstad liksom. Hörde på radion att Hultsfred är inställt i år. Vilken tur att vi inte bestämde oss för att åka dit då. Men jäkligt tråkigt tycker jag. Den festivalen hade så bra läge med camping och allt. Jaja, nu ska jag ladda inför Öland på söndag :D


Grönalund

16:54 Ord

Publicerad 2010-06-29 16:54:32 i Flummigt,

Det händer så mycket fina saker i ens liv. I mitt liv händer allt bra just nu. Jag är så tacksam för att få uppleva detta. Men så fort jag känner så här letar jag upp saker som känns sådär. Bara för attt jag känner igen den känslan mer. Den är mer bekant. Känns hemma. Vad jag vill säga är att trotts att det händer 100 bra saker krävs det bara 1 dålig sak för att allt ska gå i kras. När ska känslan av hat över någon som huggit en i ryggen försvinna? Varför ska den enda saken aldrig försvinna? Bra saker glömmer man ju bort hur lätt som helst så fort det luktar dåligheter.

Jag tycker inte om att hata. Kämpar verkligen för att bara acceptera det som hänt och gå vidare. Att hata tar bara onödig energi. Men hur gör man då när man tvingas träffa någon man inte tycker om? Måste man vara trevlig? Måste man ens säga hej? Jag tycker inte det. Man behöver inte vara dum men varför ska man ge något tillbaka till någon som bara trampar på ens hjärta.

13:40 Lättklädda tjejer och rehab

Publicerad 2010-06-29 13:43:16 i Vardag,

Yeees! Klarade min tenta! Har varit lite nervös för de eftersom jag inte fick ihop så mkt text man skulle ha.

Har varit och lunchat med min fina vän som inte kunde hålla ögonen borta från dels den unga personalen och alla lättklädda tjejer som strosade förbi. Han e helt enkelt hopplös men de gör inget för mig att vara hans vingman ibland ;). Nu sitter jag ute på mormors altan och gottar mig med lite bra musik. Rehab liksom!


Jag och världens sötaste bebis!!

Om

Min profilbild

Yowei

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela