yowei

22:40 Driver ju bara

Publicerad 2010-10-31 22:41:24 i Flummigt,

Respekt är något jag ofta återkommer till i mitt liv. För mig betyder det ordet så otroligt mycket och jag försöker sträva efter det både mot mig själv och andra. Ett exempel är när killar (även tjejer) "driver". Är låtsas taskiga. Skämtar på ett hårdare sätt. Eller hur man nu ska förklara det. Det kan bli så fel när man inte vet hur personen som blir utsatt ska reagera. Jag har alltid varit väldigt emot detta så kallade "driv" då jag aldrig ser någon anledning till att "låtsas vara taskig". Men jag har lärt mig att inte alltid ta åt mig och ibland "driva" lite tillbaka. Bara för att vi uppenbarligen lever i en sådan värld. Man vill ju ändå vara en i gänget också.

19:19 Till Örebro

Publicerad 2010-10-31 19:20:44 i Helg,

Jaha då va man på väg till Örebro igen efter en helt fantastisk helg! Igår va jag som sagt ner på teatern! Träffade alla där och det va extra kul att träffa en tjej som jag inte träffat på ett tag!!! Hängde där någon timma och sen bar de av hem igen.
På kvällen va jag hem till Tuva på förfest som va helt sjukt kul! Massa roligt folk. Sen gick vi ut till ett nytt ställe om heter Nu!.
Idag har jag bara legat hemma hos älskling. Tittat på Idol (äntligen åkte han ut!!) och sen kollat på andra filmen i sagan om ringen. Ja de e vad jag har pysslat med. Vi hörs sen igen!

Paranormal activity 2

Publicerad 2010-10-30 11:49:20 i Kultur i mina ögon,

Okej! Igår kväll va jag, älskling och två kompisar och såg Paranormal activity 2. Jag va rädd redan innan och rädd efter! Under filmen kröp jag ihop mer och mer tills jag satt med benen upp till hakan och händerna i ansiktet. Jag mådde illa efteråt för att jag hade spänt mig så mkt. Så ja den va läskig :p


Skräck

2010 års biolista
1. Sherlock Holmes
2. The Imaginarium of Doctor Parnassus
3. Snabba Cash
4. Shutter Island
5. I love you Philip Morri
6. Precious
7. Alice i Underlandet
8. The Bounty Hunter
9. Robin Hood
10. Sex and the city 2
11. Inseption
12. Tusen gånger starkare
13. I rymden finns inga känslor
14. Paranormal activity 2

Om

Min profilbild

Yowei

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela