yowei

11:32 Färga eller inte färga!

Publicerad 2010-09-30 11:33:03 i Vardag,

Rött hår eller inte? Har tänkt hur länge som helst att jag ska färga mitt hår igen. Har ju haft lite rödblond färg förut. Igår köpte jag hårfärg i ännu mer röd nyans men fortfarande ljusröd men nu kan jag inte bestämma mig för ifall jag gillar mitt hår som det är eller om jag ska färga det rött! Att man aldrig är nöjd eller kan bestämma sig alltså!

Btw.. jag har pluggat i två timmar idag! Tycker i alla fall jag är bra :)Rödare än såhär har jag inte haft tidigare (och de kommer nog bli mycket mer rött av den här färgen):

09:03 Redan hemma!

Publicerad 2010-09-30 09:03:57 i Vardag,

Okej!! Jag ska inte lova saker jag inte kan hålla. Tror ni jag pluggade något mer eller? Nej!! Jag åkte hem till Loverboy igår kväll istället. Jag som egentligen skulle sova hemma hos mamma. Jaja, som kompensation gick jag upp när han gick upp så nu e jag hemma och nu ska jag plugga! Hörs sen!!

14:03 Bloglovin

Publicerad 2010-09-29 14:03:47 i Vardag,

Okej! Jag har gjort en fråga i alla fall. Den va lite klurig men ändå inte jätte svår. Ändå vill jag verkligen inte plugga mer. Som om jag har pluggat flera timmar idag! Det har jag ju inte. Min kropp lurar mig. Lurar mig hela vägen till ett varmt bad ;). Lovar, ska göra en till fråga typ ikväll!

Btw! Jag läser alla mina bloggar som jag följer med hjälp av Bloglovin. Skit bra för då missar man inga inlägg trots att man inte hinner läsa varje dag. Som jag sällan gör ;). Man kan följa min blogg där också!!!

bloglovin

Om

Min profilbild

Yowei

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela