yowei

21:35 Hej hopp

Publicerad 2011-03-31 21:36:27 i Vardag,

Ne hörni! Jag är inte den som grämer mig allt för mycket över sånt här. Tar nya tag och det brukar ju alltid bli bra oavsett tillslut i alla fall. Är på ganska bra humör så här på kvällkvisten och hoppas de håller i sig till imorgon ;). Haha insåg nu att jag inte skrev att jag blev besviken över att inte ha fått praktikplatsen vilket är en ganska naturlig känsla. Men det gick över ganska snabbt med hjälp av lite Gossip Girl och Abraham Hicks!

15:52 Praktikplats tack!

Publicerad 2011-03-31 15:52:38 i Vardag,

Oj vilken dag de vart! Gick hem från föreläsningen eftersom hon pratade om exakt de jag precis läst i en bok. Kom hem och fick reda på att jag inte kommit med på en praktikplats jag ville ha. Har sedan dess ringt runt och försökt hitta någonstans där man kan praktisera. Hysteriskt känns det. Klart det är tråkigt att jag inte fick den där platsen men det hade väl varit lite för lätt antar jag. Vi får se om någon nappar när jag ringer runt! Vill vara i Stockholm ju! Känner du en socionom som vill ha praktikan? Hör av dig till mig!!

08:21 Godmorgon

Publicerad 2011-03-31 08:21:34 i Vardag,

Hej hej godmorgon! Har fixat mig klart och sitter nu och dricker te. Har typ varje morgon lite krassel i halsen. Inte okej! Men de verkar som de ger med sig med lite varmt. Ska strax gå ut med Flisan och idag tänkte jag inviga något som hör vår och sommar till. Visar sen! P.S Såg nu på vädret att de ska bli nederbörd så tyvärr blir de nog igen invigning idag :(Hahaha så här ser jag ut när jag sovit med knut på huvudet! Klockan är ju inte så mkt ännu så jag skulle ju faktiskt hinna fixa mitt fjun!

Om

Min profilbild

Yowei

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela