yowei

07:31 Tidigt

Publicerad 2011-05-31 07:32:10 i Vardag,

Godmorgon! Uppe med tuppen idag. Bloggen hamnar lite i skymundan just nu och anledningen till detta stavas tenta och jobb. Ber om ursäkt för de men jag måste prioritera lite :p. Är uppe så här tidigt bara för att hinna skriva massa idag! Tänk om jag till och med kunde bli lite klar. Lär inte ske tror jag, men jag ska skriva skriva skriva så mkt som det bara går!

09:50 Bra helg!

Publicerad 2011-05-30 09:50:39 i Vardag,

Hej på er! Jag är helt slut efter den här helgen :p. Haft mycket för mig och har knappt varit hemma. Men trevligt har det varit. I lördags åt jag och älskling sushibuffé och sen vart de lite vin hos en vän för att sedan dra vidare till Bonden för att möta upp fler vänner! Riktigt rolig kväll! På söndagen va de bara att ta sig upp (efter tre timmars sömns) för att jobba igen! Har jobbat på blommarknaden i helgen också. Efter jobbet drog och och älskling på bio! Trevligt avslut på helgen. Japp de e vad jag gjort i korthet!

08:29 Kommer inte vara hemma idag

Publicerad 2011-05-28 08:30:00 i Helg,

Hej hej! Idag kommer jag typ inte vara hemma någonting bara så ni vet. Ska åka till jobbet snart och efter de ska jag och älskling ut och äta middag och efter de drar jag hem till en vän :)

Om

Min profilbild

Yowei

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela