Kändes

Kändes som att vi bara skulle ut på en liten barrunda. Men jag va inte hemma förens typ sex imorse. Träffade hur mkt folk som helst som jag känner. Så himla trevligt. Trist att jag och J alltid ska börja bråka dock. Det är nått mellan oss som får både henne och mej att gå igång som fan. Jag kan inte sätt fingret på mej då jag va ganska full då.

Idag mår jag inte sådär jätte bra faktiskt. Jag börjar väl återhämta mej lite kanske, men huvudet dunkar lite fortfarande. Måste städa lite här inne på mitt rum. För idag fyller min kära mamma 48år. Grattis! Senare ska jag iväg till teater och repa lite. Vad nu jag ska göra då jag bara ska vara cafégäst. Känns väl lite sådär att åka ända dit bort bara för de, men men. Sen ikväll blir det middag på CC med mamma och hennes kompisar. Vi får väl se vart jag svänger mina lurviga efter det.

Idag fick vi hem ett brev. Ett väldigt efterlängtat brev. Där stod det att den 15 maj 2008 får vi tillträde till våran nya lägenhet. Så jäkla najs. Jag längtar jätte mycket. Det kommer bli toppen.

Ne nu ska jag väl försöka ge de här dagen en ärlig chans. Ha det bra.

Sådär

Sådär. Då va denna dagen avklarad. Det känns så. Jag bockar av dagarna eftersom dom som kommer nu kommer bli så jobbiga. Jobbar 07:45-17 imorgon, på onsdag och på torsdag. Jag är lite små klen av mej. Gillar inte att jobba så mkt och skolan halkar efter. Men efter den här veckan så blir det lugnt. Teatern idag va super rolig som vanligt. Vi gjorde massa knäppa saker. Det är underbart.
Nått som är mindre underbart är att jag igår nästan hade bestämt mej helt för att hoppa av pjäsen jag är med i på Roj. Jag har noll inspiration vilket inte är så jätte konstigt egentligen med tanke på omständigheterna. Men idag känns det bättre och nu har jag nog bestämt mej för att inte hoppa av. Ska gå dit på onsdag så får vi väl se. Ne nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon. Kram och Godnatt!

Äntligen

Äntligen är den här veckan över och helgen är på ingång. Jag har jobbat klart femdagarsveckorna för den här gången, och förhoppningsvis så dyker dom inte upp igen. Har fortfarande ont i halsen men de är typ bara de. Hostar en del också.

Min lillebror på 10år skaffade sej en flickvän idag. Så himla sött. Jag blir sjukt avensjuk. Jag vill också fråga chans på någon och sen inte behöva känna allt man känner nu när man är så "gammal" utan bara vara ihop liksom. Efter att dom varit ihop i två timmar gick dom på bio, de e fan längre en vad jag kommit. Han fick en klubba i formen av ett hjärta av henne och imorgon ska dom gå i centrum och kolla på presenter till alla hjärtans dar. Jag dör, de e så gulligt.

RSS 2.0