yowei

22:00

Publicerad 2009-11-30 22:22:04 i Vardag,

Klockan är tio nu och jag tänker inte lyfta ett finger till i pluggandet. Någon motta får det ju allt vara. Längtar tills julen då det mesta av det här är över och sen längtar jag till efter julen då det förhoppningsvis blir lugnare i skolan. Min hjärna känns som potatismos just nu. Ska nog ta mig en varm dusch med tända ljus för att koppla av lite. Sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på någon serie. Dagen har varit lång men det känns ändå som att den har gått alldeles för fort. Inget mer kreativt från min sidag i bloggen ikväll alltså. Godnatt*

Klarade hemtentan!

Publicerad 2009-11-30 16:44:04 i Vardag,

Fick godkänt! Känns skönt. Men det va precis på gränsen vilket känns mindre skönt. Tyckte jag hade skrivit ganska bra ändå, men tydligen inte så bra som jag trodde. Men kommentarerna från läraren va ganska svåra att förstå, så jag vet inte riktigt vad det är jag ska förbättra.
Har varit i skolan hela förmiddagen och efter lunch va vi på ett daghem (fik) för hemlösa människor. RIA Dorkas heter det och ligger inne i centrala Örebro. Jätte intressant va det.
Ska försöka plugga lite nu innan jag ska iväg till optikern och prova ut glasögon. Det är verkligen på tiden!! Vi får höras senare helt enkelt.


Hemma hos Katta. Så här glad kan man ju också vara =)

Luftslottet som sprängdes

Publicerad 2009-11-29 18:19:14 i Kultur i mina ögon,

Va ju som sagt på bio i helgen. Närmare bestämt igår. Vi såg Luftslottet som sprängdes. Jag tycker nog att det va den bästa av alla tre, men min kära loverboy tyckte inte den va så mkt att hurra för. Men han är kräsen när det gäller film så vi lyssnar inte på honom =P. Jag tyckte att den va bra i alla fall, och har man sett dom andra måste man självklart se den här också!!Notering: Vi såg även Sleepy Hollow och Min vänstra fot på hyrfilm. Båda filmerna va väldigt bra och jag rekomenderar dom om man vill se något med lite kvalite. Kanske inte något om man bara vill kolla på nått som e lättsmält och roligt.

Biolistan 2009
1. The curious case of benjamin button
2. The dead chick in the closet (Branbomm)
3. Gran Torino
4. Milk
5. Slumdog Millionaire
6. Transformers revenge of the fallen
7. Ice age 3
8. Harry Potter och halvblodsprinsen
9. Sommaren med Göran
10. Public enemies
11. The hangover
12. Linje 123 kapad
13. Inglorious basterds
14. Prinssesa
15. Flickan som lekte med elden
16. Upp
17. This is it
18. Scrooge en julsaga
19. Luftslottet som sprängdes

Om

Min profilbild

Yowei

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela