yowei

18:50 Upptagen

Publicerad 2010-07-31 18:50:17 i Helg,

Hej på er! Har massor att göra just nu. Ikväll kommer det över lite folk till mig och sen ska vi ut :). Imorgon blir det massa fix inför Berlin!! Vi drar på måndag morgon!!!! :D

11:42 Tankar

Publicerad 2010-07-30 11:42:15 i Flummigt,

  • Snart är sommaren slut och jag har lite små ångest för att åka till Örebro. Stockholm är mitt hem och underbart på så många sätt. Det är här alla jag älskar finns. Men det är också här mycket ångest från förr finns vilket inte finns i Örebro. Så lite skönt kommer det bli att åka hem. Kluvet med andra ord.
  • Jag är en riktig periodbloggare. Ibland öser jag in inlägg och ibland, som nu är jag inte riktigt lika aktiv. Beror mycket på vad jag har för mig och om jag är ensam hemma. Så fort jag är bland folk är bloggen typ det sista jag tänker på. Inte så jätte konstigt kanske.
  • På måndag morgon går flyget till Berlin. Till fest, kärlek och vänskap! Oh vad jag längtar!!

15:02

Publicerad 2010-07-29 15:03:02 i Vardag,

Hej på er! Hoppas allt är bra med er trotts att det regnar. Med mig är det bra. Stört skönt att vara ledig idag faktiskt. HAr varit på stan en stund och köpt lite grejer. Senare ska jag och två vänner äta middag här hemma hos mig. Väldigt mysigt måste jag säga.

Igår hittade jag en fästing på mig. Har inte haft det på flera år och då har jag ändå hundar och är uta i skog och mark ganska mkt. Läskigt är det i alla fall tycker jag. Vill ju inte bli sjuk.


Jag och Tuva på Ölands djurpark!

Om

Min profilbild

Yowei

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela