yowei

Keligt betyder också tråkigt i Varberg

Publicerad 2009-10-30 17:17:47 i Vardag,

Höll nästan på att glömma bort bloggen idag =P. Har massor att tänka på. Vänner att peppa. En buss resa till Sthlm. Hemtenta. Ja ni märker själva. Vi får se hur det blir med skriveri här i helgen. Jobbar imorgon så de kan bli lite tajt med dator tid.

Men annars får ni ha en underbar helg. Jag ska mysa mysa mysa =)

Saknar

Publicerad 2009-10-29 17:30:42 i Vardag,

Känner mig konstig nu. Saknar typ mitt gamla liv. Stockholm, festerna, vännerna, jobbet och trotts allt som hänt så saknar jag till och med teatern. Kanske inte alla som innefattar teatern, men dom stunder vi hade som roligast och den trygghet som det ändå gav. Allt kanske börjar komma ikapp?  Nya livet här i Örebro. Kan bero på att jag snart (nästa vecka) är klara med delkurs 1 och då kommer vi byta lärare och grupp. Kan också bero på att jag håller på och letar boende och faktiskt kanske till och med hittat ett. Mycket som förändras i en redan ganska ny miljö. Detta gör mig lite osäker. Är ganska trött i huvudet också. Tur att man ska softa på en bio med lite trevliga människor ikväll och tur att man åker hem till Sthlm imorgon för att jobba och umgås med sina käraste. Ha en fin kväll nu!

Godmorgon käraste

Publicerad 2009-10-29 08:23:58 i Vardag,

Jag har fått nys om ett rum som en kille vill hyra ut. Mitt i Örebro ligger det, och ganska billigt va det. Ska få komma och kolla nästa vecka. Hänger lite på vad det är för snubbe och hur lägenheten är planlagd. Skulle va najs om allt klaffade för då har jag någonstans att bo fram tills mitten av Januari, då borde jag fått en av dom studentlägenheterna jag vill ha!

Idag har vi redovisning i skolan. Hoppas på att det går bra, men det ska det nog göra. Ikväll ska jag på bio med två ur min grupp. Berättare senare vad vi ska se ;)


Peace *


Om

Min profilbild

Yowei

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela