yowei

Berlin =)

Publicerad 2009-12-28 17:53:21 i Vardag,

Hej hej!
Fortfarande dålig uppdatering, men det är så det är just nu. Blir bättre sen när jag kommer tillbaka till Örebro. Lite update sen sist jag skrev då. Igår va jag och Loverboy bara hemma hos släkten och tog det lugnt innan vi åkte hem till Stockholm igen. Väl framme i storsdagen mötte vi upp våran vapendragare för att prata lite Berlin. Sen hände det inte så mkt mer på söndagen. Idag har jag varit uppe sen halv nio. Fick min hemtenta idag. Den känns ganska rolig faktiskt och jag har börjat spåna lite och så. Har varit inne i stan också för att lämna tillbaka en sak och sen äta lunch med Tuva och växla pengar med Loverboy. Sen har jag suttit en stund till med hemtentan och nu ska jag ta tag i mig själv och packa, igen!!! Känns som att jag packar hela tiden. Men ikväll ska jag åka hem till Loverboy, klockan tre inatt blir vi upphämtade, klockan fyra går bussen till Skavsta och vid sex någon gång går vårt flyg till Berlin =). Yeah!!! Så jag kan ju förbereda er på att jag inte kommer skriva fören på typ lördag eller nått igen.

Nu e det jul igen

Publicerad 2009-12-26 21:54:13 i Allmänt,

God jul på er. Sorry för dålig uppdatering men jag är i Jönköping hos släkten. På julafton va jag och mamma ute och åt och tidigt på juldagen åkte jag och Loverboy hit till kyrkstaden. Igår ät vi jullunch nere hos mormor, sen delade vi ut lite julklappar (har fått en del trevligt) och sen va det dags för den traditionella juldagsutgången. Vi började hemma hos min kusins kompis med middag och förfest och sedan hade vi bokat dricka bord på Olles. Kvällen va sjukt lyckad och vi tjänade verkligen på att ha bokat bord eftersom inträdet va högre och dricka ingick i bordet.

Idag har vi varit på hockey. HV71! Detta är ju en hockeystad så det är grymt kul måste jag säga. Och den här gången va det extra roligt. Jag gillar ju lite när dom slåss och idag stog jag bara och va överlycklig. Läs här!

Släkten sitter och spelar NE. Det tråkigaste spelet som finns enligt mej. Det finns ju betydligt roligare saker att göra om man säger så. MEn jag ska väl gå och vara lite social eller nått. Ciao!

Onsdag!!

Publicerad 2009-12-23 10:53:14 i Vardag,

Alltså det är så underbart att vara hemma. Mitt liv i Stockholm är betydligt roligare än i Örebro. Här finns ju allt liksom. Idag? Vad händer idag? Först ska jag åka och träffa min far över en lunch. Sen ska jag försöka hitta en laddare till min systemkamera, min e borta. Efter det ska jag jobba stängning och sen ska jag hem till Loverboy och byta julklappar =). Hoppas nu får en fin dag!! Ciao!

Om

Min profilbild

Yowei

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela